Diplomirani Specijalist za Digitalnu Strategiju & Planiranje

Stručna diploma online edukacije za strategiju i planiranje pokriva teme iz digitalne komunikacije, analitike, automatizacije marketinga, izrade proračuna i izrade strategije. Daje vam vještine, znanje i tehnike za komunikaciju s milijardama ljudi.

Zašto NKDigital?

Diplomirani Specijalist Digitalnog Marketinga Za Digitalnu Strategiju & Planiranje

Specijalizacija je idealna za one koji više ne žele samo igrati digitalnu marketinšku igru, već ju žele sami pokrenuti i voditi. Cilj edukacije je steći znanja i vještine za promijene.
DMI SPECIALIST online diploma digitalne strategije i planiranje idealna je za vas koji želite postati glavni leader u digitalnom poslu. Postanite član i povežite se s industrijom i dodatnim mogućnostima te prilikama. Ovdje se krije moć utjecaja, moć za komunikaciju sa milijardama ljudi.

Svjetsko priznate certifikacije

Svjetski Standard u Edukaciji Digitalnog Marketinga

Pridružite se DMI zajednici s više od 300,000 članova diljem svijeta.

Članovi zajednice rade za neke od vodećih svjetskih kompanija koje koriste DMI kako bi održali svoje karijere i vještine relevantnima.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Saznaj Više o Sadržaju Ove Edukacije

Naučite kako razviti učinkovitu strategiju za svoje poslovanje ili organizaciju te steknite jasan uvid u složenost planiranja, strateškog upravljanja i izvješćivanja.

Ovaj dio edukacije razmatra komunikacije prije nego je digitalni marketing postao široko rasprostranjen te kako se godinama razvijao.

Ovaj dio naučit će vas kako kroz digitalni način komunikacije pristupiti te angažirati publiku

Ovaj dio  edukacije upoznat će vas s vrijednosti, karakteristikama i prilagodbi platformi društvenih medija te kontekstualizirati, odnosno dati smisao digitalnom svijetu, uključujući Search Marketing (SEO), email marketing, digitalno display oglašavanje, mobilni marketing te marketing društvenih mreža.

Ovaj dio razmatra korištenje društvenih mreža kao kanal za korisničku podršku, zajednice ravnopravnih korisnika te kako je ono što se događa online od ključne važnosti za poslovanje.

Ovaj dio edukacije razmatra ključne aspekte planiranja i održavanja proračuna u vašoj strategiji digitalnog marketinga.

U ovom dijelu edukacije biti će vam pruženo široko razumijevanje velikih podataka, napredne analitike i umjetne inteligencije.

Dio obuke o vodstvu vodit će vas kroz prelazak s tradicinalne na digitalnu strategiju i osnažiti vas u mentoriranju i pružiti vam sposobnosti da vodite svoj tim u njihovim aktivnostima u digitalnom marketingu.

 

Ovaj dio edukacije pružit će vam strukturirani zaključak koji će objediniti sve dijelove digitalne strategije i programa planiranja.

Za koga je ova edukacija ?

Specijalistički Program DMI-a je namjenjen za:

POVEĆAJTE SVOJ KREDIBILITET I UNAPRIJEDITE SVOJA ZNANJA, ULOGU I KARIJERU

Postani Diplomirani Specijalist za Strategiju & Planiranje

Samo Za

0,00 
  • 30 sati edukacija putem online video predavanja, kvizova i praktičnih vježbi
  • Pristup sadržaju online edukacije 24 sata dnevno
  • Globalno i digitalnoj industriji potvrđena i priznata diploma
  • 12-mjesečni eksklizivni pristup portalu DMI Power Membership
  • Email DMI Power Membership-a na tjednoj bazi omogućit će vam pristup interaktivnoj biblioteci sadržaja, potvrđenoj od strane industrije, s člancima, e-knjigama, alatima, intervjuima sa stručnjacima, webinarima, videozapisima i prezentacijama kako bi vas pripremili i održali relevantnim u poslovanju.
  • Naknada za ispit uključena je u cijenu edukacije

Način Plaćanja

From: 417,00  / month for 3 months
Clear

Često postavljena pitanja

Svatko se može prijaviti za Diplomu Stručnjaka za Digitalnu Strategiju i Planiranje.

Pozadina u srodnoj disciplini nije potrebna – cilj edukacije je omogućiti vam da naučite sve što trebate znati o social media marketingu; i da započnete novu i uzbudljivu karijeru.

Možda ste vlasnik tvrtke koji želi podići svoj digitalni marketing na višu razinu ili ste netko tko želi promijeniti karijeru.

Jedini preduvjet je taj da imate interes za karijeru u digitalnom marketingu.

Ovaj je program namijenjen svima koji planiraju digitalnu strategiju za svoju organizaciju, tvrtku ili za svoje poslovanje ili koji će se u budućnosti vjerojatno uključiti u ovo područje i željeli bi sveobuhvatno razumijevanje ovog područja.

Ova edukacija i diploma prikladna je za bilo koju razinu vještina ili iskustva i osmišljena je kako bi vas pripremila da se posebno uključite u strategiju i planiranje unutar cjelokupne domene digitalnog marketinga.

Naši certifikati su globalno prepoznati u cijelom svijetu.

Upravo vam to omogućuje da sa sobom ponesete stečene kvalifikacije i vještine DMI-a, bez obzira kamo će vas vaša uzbudljiva karijera odvesti.  

Diploma specijalista marketinga na društvenim medijima stječe se polaganjem ispita koji traje 2 sata.

Ispiti se polaže on line preko Pearson VUE globalno priznate platforme za certifikaciju i licenciranje.  

Pearson VUE je vodeća svjetska platforme koja provodi on line ispite za certifikaciju i licenciranje za gotovo sve svjetske vodeće organizacije u gotovo svim industrijama.

Kandidati moraju postići minimalno 60%  točnih odgovora kako bi položio ispit.

Naknada za polaganje on line ispita uključena je u cijenu tečaja, ali naknadni ponovni testovi zbog neuspjelih pokušaja naplatit će pristojbu od približno 60 EUR ili ekvivalent u lokalnoj valuti koji se plaća izravno tvrtki Pearson Vue kada rezervirate ponovni pokušaj polaganja ispita

Diplomirani Specijalist za Digitalnu Strategiju & Planiranje - Sažetak

POŽURI!
OVA PONUDA TRAJE DO
31.03.2024.

Days
Hours
Minutes
Seconds

From: 417,00  / month for 3 months

Clear

Sadržaj edukacije Diplomirani Specijalist za Digitalnu Strategiju i Planiranje

Preuzmi odmah svoj primjerak

Preuzimanjem ovog PDF-a slažete se s našim uvjetima i uvjetima privatnosti.