Diplomirani Specijalist za Search Marketing (SEO & Google Ads)

Ova dinamična specijalizirana edukacija online Search Marketinga obuhvaća SEO, plaćeno pretraživanje (PPC), Google Adwords, Microsoft Ads (Bing oglasi) i digitalno display oglašavanje. Ovdje je moć – utjecaja i razgovori sa milijardama ljudi.

Zašto NKDigital?

Stručna Diploma za Search Marketing - SEO & Google Ads

Preobrazite svoju karijeru i naučite kako stvoriti, upravljati i implementirati napredne marketinške strategije za pretraživanje pomoću Google oglasa, PPC marketinga, display marketinga i tehnika remarketinga.

Ova specijalizirana SEO edukacija kao predavače okuplja neke od vodećih stručnjaka za pretraživački marketing u industriji.

Detaljni i strukturirani moduli uče vas kako planirati, stvarati i mjeriti pretraživačku kampanju., Diploma koju će te steći je svjetski priznata i daje potvrdu vaše stručnosti.

Svjetsko priznate certifikacije

Svjetski Standard u Edukaciji Digitalnog Marketinga

Pridružite se DMI zajednici s više od 300,000 članova diljem svijeta.

Članovi zajednice rade za neke od vodećih svjetskih kompanija koje koriste DMI kako bi održali svoje karijere i vještine relevantnima.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Saznaj Više o Sadržaju Ove Edukacije

Saznajte kako osnovni elementi pretraživanja, uključujući optimizaciju tražilice, oglašavanje s plaćanjem po kliku (PPC) i analitika, rade zajedno kako bi potaknuli ciljani promet s visokom konverzijom

Dio edukacije za postavljanje SEO -a upoznaje vas s ključnim pojmovima koji se odnose na optimizaciju tražilica, načinom rada tražilica i ključnim komponentama stranica rezultata pretraživanja (SERP).

Uči vas kako razviti razumijevanje tehničkih aspekata optimizacije stranice, poboljšati promet pretraživanja i razviti šire razine angažmana na različitim kanalima digitalnog marketinga.

Modul SEO Radionica je praktična radionica o SEO -u. Naučit ćete kako provesti sveobuhvatnu SEO reviziju kako biste prilagodili svoju SEO strategiju s tehničkog i sadržajnog aspekta u svrhu poboljšanja svog rangiranja na tražilici.

Dio edukacije Plaćeno pretraživanje uvodi vas u temeljne koncepte PPC oglašavanja. Naučit ćete kako postaviti Google Ads račun, komunicirati s Ads sučeljem i razumjeti hijerarhiju oglasa.

Modul Display Oglašavanja predstavlja vam ključne pokazatelje uspješnosti u kampanjama na display mreži, uključujući postotak klikova (CTR), stopu konverzije, prosječnu cijenu po kliku (CPC) i ocjenu kvalitete.

Istražite će te video oglašavanje s plaćanjem po kliku i istražite mogućnosti oglašavanja koje se pružaju putem display mreža, video hosting platformi i mobilnih platformi. 

Dio edukacije Postavljanje Analytics-a omogućit će vam kako razumijeti, mjeriti, pratiti i optimizirati performanse vaše web stranice, kao i vaše digitalne marketinške kampanje.

 

Modul postavljanje Google Analytics-a će podižući vaše analitičko znanje na višu razinu. Nakon toga slijedi modul Primijenjena Analitika koja će vam pomoći razviti razumijevanje i uvid u tehničke detalje analitike kao što su ciljevi, tokovi i konverzije.

Modul Strategija i planiranje naučit će vas kako osmisliti sveobuhvatnu strategiju pretraživanja koristeći PROPEL strateški model. Naučit ćete o ključnim komponentama uspješne društvene strategije i povrata ulaganja (ROI)

Za koga je ova edukacija ?

Specijalistički Program DMI-a je namjenjen za:

POVEĆAJTE SVOJ KREDIBILITET I UNAPRIJEDITE SVOJA ZNANJA, ULOGU I KARIJERU

Postani Diplomirani Specijalist Search Marketing (SEO) & Google Ads

Samo Za

0,00 
  • 50 sati edukacije putem online video predavanja, kvizova i praktičnih vježbi
  • Pristup sadržaju online edukacije 24 sata dnevno
  • Globalno i u digitalnoj industriji potvrđena i priznata diploma
  • 12-mjesečni eksklizivni pristup portalu DMI Power Membership
  • Email DMI Power Membership-a na tjednoj bazi omogućit će vam pristup interaktivnoj biblioteci sadržaja, potvrđenoj od strane industrije, s člancima, e-knjigama, alatima, intervjuima sa stručnjacima, webinarima, videozapisima i prezentacijama kako bi vas pripremili i održali konkurentnim u poslovanju.
  • Naknada za ispit uključena je u cijenu edukacije

Način Plaćanja

From: 417,00  / month for 3 months
Clear

Često postavljena pitanja

Svatko se može prijaviti za Dilplomu Search Marketing – SEO i Paid Ads.

Znanje u srodnoj disciplini nije potrebna – cilj online edukacije za Dilplomu Search Marketing – SEO i Paid Ads je omogućiti polaznicima  naučiti sve što je potrebno znati o marketingu na tražilicama. Cilj edukacije je omogućiti polaznicima započeti novu i uzbudljivu karijeru. Možda ste vlasnik tvrtke koji želi podići svoj mrežni marketing na višu razinu ili ste netko u potrazi za promjenom karijere. Jedini preduvjet je da imate interes za SEO/PPC marketinšku karijeru i stjecanje Google Adwords certifikata

Diploma Search Marketing Professionlca prikladna za  pojedincine koji su odgovorni za planiranje, izvođenje ili mjerenje kampanja pretraživanja – stručnjaci za plaćeno oglašavanje (PPC), oglašavanje putem pretraživanja (Google Ads i Microsoft Ads / Bing oglasi) i stručnjaci za optimizaciju (SEO), ili bilo tko tko bi želio nastaviti karijeru ili poboljšati svoje marketinško znanje u ovom području i steći SEO certifikat

Edukacija je prikladna za polaznike s bilo kojom razinom vještine ili iskustva. Cilj edukacija će pripremiti i educirati polaznike za kompletan Search Marketing SEO & Paid Ads unutar cjelokupne domene digitalnog marketinga.

Naši certifikati su globalno prepoznati u cijelom svijetu.

Upravo vam to omogućuje da sa sobom ponesete stečene kvalifikacije i vještine DMI-a, bez obzira kamo će vas vaša uzbudljiva karijera može odvesti.  

Diploma Search Marketing Professionlca stječe se polaganjem ispita koji traje 2 sata.

Ispiti se polaže on line preko Pearson VUE globalno priznate platforme za certifikaciju i licenciranje.  

Pearson VUE je vodeća svjetska platforme koja provodi on line ispite za certifikaciju i licenciranje za gotovo sve svjetske vodeće organizacije u gotovo svim industrijama.

Kandidati moraju postići minimalno 60%  točnih odgovora kako bi položio ispit.

Naknada za polaganje on line ispita uključena je u cijenu tečaja, ali naknadni ponovni testovi zbog neuspjelih pokušaja bi će naplaćeni približno 60 EUR ili ekvivalent u lokalnoj valuti koji se plaća izravno tvrtki Pearson Vue prilikom rezerviranja novog termina za polaganje ispita.

Diplomirani Specijalist za Search Marketing (SEO & Google Ads) - Sažetak

POŽURI!
OVA PONUDA TRAJE DO
31.03.2024.

Days
Hours
Minutes
Seconds

From: 417,00  / month for 3 months

Clear

Sadržaj edukacije Diplomirani Specijalist za SEO

Preuzmi odmah svoj primjerak

Preuzimanjem ovog PDF-a slažete se s našim uvjetima i uvjetima privatnosti.