Profesionalna Diploma Digitalnog Marketinga (CDMP)

Ova svjetski priznata stručna diploma iz digitalnog marketinga upoznat će Vas s ključnim konceptima digitalnog marketinga, društvenih medija, e-mail i content marketinga do PPC marketinga, SEO-a i analitike. Sa stečenom diplomom postat će te stručnjak na svijetskom nivou.

Zašto NK Digital?

[ihc-purchase-link id=4]Purchase Plan SignUp[/ihc-purchase-link]

Stekni digitalne vještine i ostani infromiran

Uz ovu edukaciju usvojite sve ključne i najnovije vještine digitalnog marketinga.

Nudimo najaktualnije i najsuvremenije trendove iz industrije, a to činimo stalnim ažuriranjem edukacije u skladu s promjenama u industriji.

Osiguravamo najnovije podatke što omogućuje učenje i savladavanje vještina koje su u tom trenutku najrelevatnije. Online predavanja drže stručnjaci iz područja u kojem rade i primjenjuju svoje znanje i vještine iz prakse.

Svjetski priznat certifikat

Svjetski standard u edukaciji digitalnog marketinga.

Pridružite se DMI zajednici sa više od 200,000 članova diljem svijeta, koji rade za neke od vodećih svjetskih kompanija, a koriste DMI kako bi ostali informiran i održali svoju karijeru i vještine.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Što je novo?

“The professional diploma in Digital Marketing was an eye-opener for me to the vast amount of wonderful opportunities on the world’s most popular digital platforms that can help to make your business more successful.”
Wadeson Mupudzi, graduate
Wadeson Mupudzi
2019 Graduate, Harare

Kome preporučujemo profesionalnu diplomu?

Ova edukacija profesionalnog digitalnog marketinga omogućit će Vam da naučite sve što trebate znati o digitalnom razvoju kako biste pokrenuli ili samo poboljšali već postojeću karijeru. Diploma nije potvrđena samo od industrije već je i priznata na svjetskoj razini.

DMI profesionalna diploma će Vam pružit putovnicu za putovanje digitalnim svijetom bogatim mogućnostima.

Edukacija je idealna za:

DMI programi i edukacije postavljaju globalne standarde za obrazovanje u digitalnom marketingu. Stečene diplome su globalno priznate te se naučene vještine mogu primjenjivati bilo gdje u svijetu.

Što ćemo naučiti u ovoj edukaciji?

Ovaj modul predstavlja temeljna načela i svrhu digitalnog marketinga. Omogućuje uvidu u industriju, kako doći do željene publike te postavljanje i razvoj jasnih i djelotvornih ciljeva u marketinškom planu digitalnog marketinga.

Modul content marketina omogućava razvoj znanja i vještina potrebnih za planiranje i izradu strategije sadržaja na personaliziran način utemeljen na poslovnim ciljevima, a usklađen sa interesom kupaca te cjelokupnom marketinškom strategijom.

modul društvenih medija predstavlja ključne platforme za digitalni marketing i pokazuje kako stvoriti doživljaj preko društvenih mreža u svrhu poslovanja.

Ovaj modul omogućit će Vam izgradnju SEO marketinške strategije koja će na vašu stranicu dovoditi prave, željene posjetitelje. Pomoći će Vam razumijeti kako potaknuti konverzije, kako se istaknuti u odnosu na konkurente te osigurati najbolji mogući povrat ulaganja (ROI).

Ovaj modul započinje osnovama plaćenog pretraživanja i njegovim prednostima. Pokazuje kako implementirati i upravljati kampanjama Pay-Per click (PPC) pomoću Google Ads. Kroz modul plaćenog pretraživanja razumjet ćete ključne koncepte na kojima počivaju temelji dražbe, kako upravljati proračunima za plaćena oglašavanja te kako optimizirati plaćene kampanje.

Ovaj modul započinje osnovama Display i Video oglašavanja te pokazuje kako postaviti i upravljati Youtube kanalom. Pokriva formate za oglašavanje na GDN i Youtube te Vas educira kako postaviti i upravljati kampanjama.

Modul e-mail marketinga počinje osnovama o e-mail marketingu te objašnjava kako koncepti segmentacije, personalizacije, vremena i angažmana, zajedno sa zakonima i propisima koji se odnose na zaštitu podataka (GDPR), podupiru učinkovitu strategiju e-mail marketinga.

Ovaj modul će Vam objasniti kako izgraditi i objaviti dobro osmišljenu, učinkovitu i optimiziranu web stranicu usklađenu s Vašim poslovnim ciljevima. Koristiti ćete ključne komponente potrebne za web dizajn, izradu i objavljivanje učinkovite stranice te odabrati najprikladniju opciju hostinga na temelju proračuna i ciljeva.

Modul započinje osnovama web analitike i povezane pravne odgovornosti i najbolje prakse u vezi sa prikupljanjem podataka, pristankom i privatnošću koji omogućuju DM stručnjaku da izvede zaključke na temelju podataka s web stranice ili marketinškog kanala.

Modul identificira koje su ključne komponente učinkovite strategije digitalnog marketinga i objašnjava kako razviti uspješan financijski plan te pratiti povrat ulaganja za digitalne aktivnosti.

Boost your credibility and advance your knowledge, role and career.

Postani Diplomirani Profesionalac Digitalnog Marketinga

For only

0,00 
 • 40 sati edukacije putem online video predavanja, kvizova te praktičnih vježbi
 • 24/7 pristup online sadržaju edukacije
 • Globalno priznata diploma i od strane marketinške industrije
 • 12-mjesečni ekskluzivni pristup portalu DMI Power Membership Membership portal
 • Tjedni Email DMI Power Membershipa omogućuje pristup interaktivnoj biblioteci sadržaja industrije s člancima, e-knjigama, alatima, intervjuima sa stručnjacima, webinarima, video zapisima i prezentacijama , a sve u cilju naprednog osposobljavanja za rad i dodatne edukacije te praćenju novih trendova u digitalnoj industriji
 • Naknada za ispit uključena je u cijenu edukacije
 • Ispiti se polaže on line preko Pearson VUE globalno priznate platforme za certifikaciju i licenciranje.  

Često Postavljena Pitanja

Diploma Digitalnog Marketinga, DMI Pro košta 0,00 . Cijena uključuje sve materijale za edukaciju i naknadu za ispit (samo prvi pokušaj).

Uvjeti za pristup našim on-line edukacijama su odlično poznavanje Engleskog jezika (pisanog i usmenog), adresa e -pošte i pristup internetu tako da možete pratiti video predavanja, kompletne kvizove po modulima i praktične vježbe.

To znači da možete učiti u vrijeme i na mjestu koje vam najviše odgovara.

Ova edukacija se sastoji40od 40 sati on-line predavanja. Imate do 24 tjedna da završite tečaj, a za to vrijeme možete pristupiti sadržaju edukacije gdje god i kad god želite. Prosječno vrijeme završetka je između 8-10 tjedana.

Ova diploma je globalno priznata.

Digital Marketing Institute je globalno certifikacijsko tijelo za edukaciju o digitalnom marketingu. Naš certifikat vrlo je tražen od strane poslodavaca diljem svijeta. DMI Pro kvalifikaciju ocijenilo je Škotsko kvalifikacijsko tijelo i dobilo je bonitetnu ocjenu.

Osim toga DMI PRO je priznata od AMA – American Marketing Association

Diploma DMI PRO stječe se polaganjem ispita koji traje 2 sata.

Ispiti se polaže on line preko Pearson VUE globalno priznate platforme za certifikaciju i licenciranje.  

Pearson VUE je vodeća svjetska platforme koja provodi on line ispite za certifikaciju i licenciranje za gotovo sve svjetske vodeće organizacije u gotovo svim industrijama.

Kandidati moraju postići minimalno 60%  točnih odgovora kako bi položili ispit.

Naknada za polaganje on line ispita uključena je u cijenu edukacije. Naknadni ponovni testovi zbog neuspjelih pokušaja naplaćuju se približno 60 EUR ili ekvivalent u lokalnoj valuti koji se plaća izravno tvrtki Pearson VUE. Plaćanje se vrši prilikom rezervacije ponovnog polaganja ispita.

S položenom diplomom DMI PRO :

 • Shvatit će te ključne koncepte digitalne tehnologije, kako se promijenilo ponašanje kupaca i kako te promijene imaju utjecaj na vas i poslovanje.
 • Pomoći će vam ostvariti poslovne ciljeve. Na način da će te razumjeti kako osmisliti, implementirati i mjeriti digitalne kampanje koje privlače posjetitelje i pretvaraju ih u kupce ili korisnike vaših usluga.
 • Pomoći će vam shvatiti važnost strategija digitalnog marketinga. Naučit će te u teoriji i praksi kako koristiti SEO online i offline, marketing na društvenim medijima, plaćeno oglašavanje (Google Ads – PPC), kako pisati sadržaj (content) koji privlači  posjetitelje i pretvara ih u kupce ili korisnike usluga, oglašavanje i e-mail marketing kako bi povećali angažman korisnika.

Naši profesionalni certifikati dostupni su za online učenje putem našeg dinamičnog okruženja za online učenje, poznatog kao Class Network. Ova Class Network pruža vam pristup:

 • HD video predavanjima s popratnim materijalima edukacije. Svi materijali se mogu preuzeti u digitalnom formatu.
 • DMI će vam omogućiti materijale koji će vam pomoći u učenju, uključujući samostalne praktične vježbe i preporučenu literaturu.
 • Svim studentima dostupna je i uživo podrška predavača te podrška našeg tima bilo uživo ili on line pitanjima.

Ne, to nije edukacija programiranja i nećete morati učiti nikakvo kodiranje.
Edukacija DMI Pro fokusira se na komercijalni aspekt online marketinga.
Ova edukacija osmišljena je kako bi vam pomogala poboljšati sveukupno znanje o digitalnom marketingu, strategiji mjerenju i analizi.

Način Plaćanja

From: 417,00  / month for 3 months
Clear

Digitalni marketing tečaj: Internacionalne edukacije i tečajevi digitalnog marketinga sada i u Hrvatskoj

Profesionalna Diploma Digitalnog Marketinga (CDMP) - Sažetak

POŽURI!
OVA PONUDA TRAJE DO
31.03.2024.

Days
Hours
Minutes
Seconds

From: 417,00  / month for 3 months

Clear

Sadržaj DMI Pro Edukacije