Marketing na Društvenim Mrežama

Ova vrhunska, interaktivna edukacija izvodi se 100% na društvenim mrežama. Nakon završene edukacije steći će te marketinške vještine na društvenim mrežama. Sa svjetskim priznatim certifikatom asistenta društvenih mreža bit će te spremi za operativno poslovanje na tržištu.

Social Media Marketing - Marketing Pomoć Socijalnih Mreža

POŽURI!
OVA PONUDA TRAJE DO
31.07.2024.

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.

Zašto NKDigital?

google-reviews-inline-1

Sažetak Edukacije za Social Media Marketing

Ova edukacije je više od običnih ”lekcija”. Edukacija je interaktivna i čine je odabrani formati učenja, osnovni sadržaj dolazi uz razne alate, kroz videozapise, podcaste, webinare. Ovo je temeljito istraživanje i učenje onoga što društvene mreže danas znače. Položenim ispitom dolazite do diplome Asistenta za Društvene Mreže CDMA – Certified Digital Marketing Associate

Ključna znanja i kompetencije koje usvajate

Svjetsko priznate certifikacije

Svjetski Standard u Edukaciji Digitalnog Marketinga

Pridružite se DMI zajednici s više od 300,000 članova diljem svijeta.

Članovi zajednice rade za neke od vodećih svjetskih kompanija koje koriste DMI kako bi održali svoje karijere i vještine relevantnima.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Saznaj Više o Sadržaju Ove Edukacije

Tko su vaši kupci/korisnici? Saznajte kako istražiti i predvidjeti njihove potrebe te koje su njihove preferirane platforme. Saznajte kako se njima najbolje obratiti. Poslušajte i prepoznajte njihove probleme koje će vam biti od pomoći u daljnjoj komunikaciji.

Promovirijate svoj brend, podijelite i slušajte. Iskoristite dobiveni rezultat i uključite ga u buduću promociju branda. To će vam pomoći pronaći ono što najbolje funkcionira. Testirajte, prilagodite i prenamijenite oblik sadržaja i postavite ga na različitim društvenim platformama.

Upadljiva grafika. Uspješni naslovi. Poruke koje odjekuju. Unaprijedite svoju kreativnost pronalaskom i testiranjem onoga što najbolje odgovara vašoj publici.

Sadržaj ima mnogo oblika. Podijelite pravu poruku, na pravom kanalu, u pravo vrijeme. Gledajte kritički na svoj sadržaj i steknite točno i duboko razumijevanje i moć svog sadržaja

Za mnoge tvrtke sadržaj je ključan za osjećaj koji brand izaziva kod korisnika. Poslušajte način na koji vam vaši klijenti daju povratne informacije. Razvijte dublji odnos prije, ali i nakon prodaje. Istražite i obratite pažnju na influencere na društvenim mrežama i njihove trendove te važnosti korisničkog iskustva (CX).

Način Plaćanja

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.

Želite li nešto više?

Pogledajte ponudu Profesionalne Diplome Digitalnog Marketinga