ECommerce

Naša popularna, kratka i interaktivna edukacija obuhvaća načela UX dizajna, korisničko iskustvo CX i upravljanje e-trgovinom. Idealna edukacija za vlasnike malih i velikih tvrtki.

Zašto NK Digital?

google-reviews-inline-1.png

Sažetak Edukacije E-commerce

S naglaskom na učenje vještina koje možete odmah primijeniti u poslu i kreiranju vlastite karijere, edukacija je dostupna kroz čitanje, primjere, studija slučaja te korisne alate, a ova obuka brzo će vas upoznati s temeljnim načelima i najboljom praksom u e-trgovini.

Znanja I kompetencije koje usvajate

Svjetsko priznate certifikacije

Svjetski Standard u Edukaciji Digitalnog Marketinga

Pridružite se DMI zajednici s više od 300,000 članova diljem svijeta.

Članovi zajednice rade za neke od vodećih svjetskih kompanija koje koriste DMI kako bi održali svoje karijere i vještine relevantnima.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Saznajte Više o Sadržaju Ove Edukacije

Naučite kako sve dizajn vaše stranice može utjecati na to da posjetitelje i korisnike pretvorite u kupce.

Prije nego se posjetitelji odluče za kupnju, moraju vas pronaći. U ovom dijelu edukacije naučit ćete kako privući korisnike služeći se pretraživačem, društvenim mrežama te ostalim digitalnim alatima.

Korisnici mogu doći do vaše stranice kroz razne kanale. Neki donose visoke stope konverzije, dok drugi dovode korisnike koji žele pregledavati. U ovoj edukaciji pokazat ćemo vam kako odabrati najbolje marketinške kanale sukladno vašim poslovnim ciljevima.

Na koji način ćete pretvoriti posjetitelje u kupce i korisnike? Pokazati ćemo vam kako postaviti analitiku web lokacije za praćenje i optimiziranje stope konverzije te vam pomoći da bolje razumijete koji su kanali najbolji za vaše poslovanje.

Ovaj dio naučit će vas kako razumijeti te na koji način zadovoljstvo korisnika dovesti do maksimuma. Naučit ćete i kako pohraniti iskustva korisnika te kako vaše poslovanje i web stranicu prilagoditi njihovim potrebama.

Način Plaćanja

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.

Želite li nešto više ?

Pogledajte ponudu Profesionalne Diplome Digitalnog Marketinga
eCommerce

ECommerce - Sažetak

POŽURI!
OVA PONUDA TRAJE DO
31.03.2024.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.