Diplomirani Specijalist za Društvene Mreže (Social Media)

Kroz ovu specijalizaciju postit će te detaljno razumijevanje društvenih medija i content marketinga. Steći će te uvid koje platforme odabrati, odnosno koje platforma će vama donijeti najbolje rezultate i ROI kad promovirate vaš sadržaj.

Zašto NK Digital?

Postani Diplomirani Specijalist za Marketing na Društvenim Mrežama

Stjecanje Diplome Specijalista za digitalni marketing osigurat će vam neophodne vještine i znanja potrebna za uspjeh kao profesionalac na društvenim medijima.

Surađujemo sa svjestkim stručnjacima u digitalno industriji, poput Googlea i Facebooka koji osmišljavaju i razvijaju naše edukacije i standarda koji definiraju digitalne vještine i sposobnosti koje se traže od digitalnih stručnjaka.

Naše diplome pružaju najbolju trenutnu praksu, teoriju i primijenjene vještine u digitalnom svijetu, a priznati su i cijenjeni u cijeloj industriji.

Svjetsko priznate certifikacije

Svjetski Standard u Edukaciji Digitalnog Marketinga

Pridružite se DMI zajednici s više od 300,000 članova diljem svijeta.

Članovi zajednice rade za neke od vodećih svjetskih kompanija koje koriste DMI kako bi održali svoje karijere i vještine relevantnima.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Saznajte Više o Sadržaju Ove Edukacije

Modul Društvena Istraživanja upoznat će vas s ključnim konceptima društvenih medija te vas opremiti istraživačkim alatima i tehnikama potrebnim za otkrivanje svega što trebate znati o svojoj publici, konkurentima, kulturnim i industrijskim trendovima.

Modlu Kreiranje Sadržaja daje vam znanje i vještine za pronalaženje funkcije upravljanja sadržajem, ciljanje vaše publike, odabir vaše platforme i korištenje društvenog “monitoringa” te analizu konkurenata.

Upoznat ćete se s konceptom postavljanja sadržaja i kako učinkovito koristiti sadržaj na više društvenih platformi. Steći ćete razumijevanje o načinu promoviranja sadržaja i važnosti plaćene promocije za relevantan sadržaj koji se može dijeliti.

Facebook edukacija pruža vam sveobuhvatno razumijevanje načina na koji Facebook funkcionira kao platforma za izgradnju zajednice, marketing sadržaja i promociju brenda.

Ovaj modul vam daje znanje o tome kako funkcionira Twitter . Vrijednosti koju predstavlja za tvrtke kao platformu za marketing i promociju.

LinkedIn edukacija daje vam sveobuhvatno razumijevanje korištenja LinkedIna u marketinške svrhe. Naučit ćete specifične značajke za LinkedIn koje će vam pomoći u olakšavanju dosega ciljeva kampanje.

Osim osnovnih značajki i mjerila, naučit ćete kako se kretati po platformama temeljenim na aplikacijama Instagram i Snapchat. Otkrijte značajke koje se mogu iskoristiti za postizanje stvarnih mjerljivih rezultata na jedinstvene, kreativne i interaktivne načine.

Modul Social Video upoznat će vas s konceptom marketinga putem video zapisa na društvenim mrežama. Fokus je na YouTubu. Naučit ćete kako iskoristiti kreativni ciklus za razvoj publike i oglašavanje kako biste izgradili održive zajednice za generaciju potencijalnih klijenata.

 

Automatizacije Marketinga ima za cilj osnažiti digitalne marketinške stručnjake da automatiziraju svoje marketinške procese u područjima upravljanja, stvaranja, njegovanja klijenata. Kako kroz automataizaciju možete  omogućiti i unaprijediti prodaju. Pokazat će vam kako uz pomoć automatizacije marketinga na društvenim medijima možete doseći najvišu razinu i iskoristili sve potencijalne mogućnosti te osvjestiti potencijalne kupce.

Kroz edukaciju Strategija i planiranje, naučit ćete kako su planiranje, istraživanje, postavljanje ciljeva, priprema, izvođenje i učenje ključne sastavnice uspješne strategije društvenih medija i povrata ulaganja-ROI

 

Za koga je ova edukacija ?

Specijalistički Program DMI-a je namjenjen za:

POVEĆAJTE SVOJ KREDIBILITET I UNAPRIJEDITE SVOJA ZNANJA, ULOGU I KARIJERU

Postani Diplomirani Specijalist za Marketing na Društvenim Mrežama

Samo Za

0,00 
  • 50 sati edukacija putem online video predavanja, kvizova i praktičnih vježbi
  • Pristup sadržaju online edukacije 24 sata dnevno
  • Globalno i digitalnoj industriji potvrđena i priznata diploma
  • 12-mjesečni eksklizivni pristup portalu DMI Power Membership
  • Email DMI Power Membership-a na tjednoj bazi omogućit će vam pristup interaktivnoj biblioteci sadržaja, potvrđenoj od strane industrije, s člancima, e-knjigama, alatima, intervjuima sa stručnjacima, webinarima, videozapisima i prezentacijama kako bi vas pripremili i održali relevantnim u poslovanju.
  • Naknada za ispit uključena je u cijenu edukacije

Način Plaćanja

From: 417,00  / month for 3 months
Clear

Često postavljena pitanja

Svatko se može prijaviti za diplomu stručnjaka za social media marketing.

Pozadina u srodnoj disciplini nije potrebna – cilj edukacije je omogućiti vam da naučite sve što trebate znati o social media marketingu i da započnete novu i uzbudljivu karijeru.

Možda ste vlasnik tvrtke koji želi podići svoj digitalni marketing na višu razinu ili ste netko tko želi promijeniti karijeru.

Jedini preduvjet je taj da imate interes za karijeru u digitalnom marketingu.

Diploma specijalista za marketing na društvenim medijima prikladna je za ljude koji su odgovorni za planiranje, izvođenje i upravljanje kampanjama na društvenim medijima. Specijalisti za društvene medije, entuzijasti, rukovoditelji ili bilo tko bi želio poboljšati svoju bazu znanja o digitalnom marketingu u ovom području bio bi prikladan za ovu specijalističku edukaciju.

Možda ste vlasnik tvrtke koji želi podići svoj digitalni marketing na višu razinu ili ste netko tko traži promjenu karijere. Jedini preduvjet je da ste zainteresirani za marketinšku karijeru na društvenim mrežama.

Ova specijalistička diploma pogodna je za bilo koju razinu vještina ili iskustva i osmišljena je tako da vas pripremi za posebno bavljenje marketingom na društvenim medijima unutar cjelokupne domene digitalnog marketinga.

Naši certifikati su globalno prepoznati u cijelom svijetu.

Upravo vam to omogućuje da sa sobom ponesete stečene kvalifikacije i vještine DMI-a, bez obzira kamo će vas vaša uzbudljiva karijera odvesti.  

Diploma Search Marketing Professionlca stječe se polaganjem ispita koji traje 2 sata.

Ispiti se polaže on line preko Pearson VUE globalno priznate platforme za certifikaciju i licenciranje.  

Pearson VUE je vodeća svjetska platforme koja provodi on line ispite za certifikaciju i licenciranje za gotovo sve svjetske vodeće organizacije u gotovo svim industrijama.

Kandidati moraju postići minimalno 60%  točnih odgovora kako bi položio ispit.

Naknada za polaganje on line ispita uključena je u cijenu tečaja, ali naknadni ponovni testovi zbog neuspjelih pokušaja bi će naplaćeni približno 60 EUR ili ekvivalent u lokalnoj valuti koji se plaća izravno tvrtki Pearson Vue prilikom rezerviranja novog termina za polaganje ispita.

Diplomirani Specijalist za Društvene Mreže (Social Media) - Sažetak

POŽURI!
OVA PONUDA TRAJE DO
31.03.2024.

Days
Hours
Minutes
Seconds

From: 417,00  / month for 3 months

Clear

Sadržaj edukacije Marketing na Društvenim Mrežama

Preuzmi odmah svoj primjerak

Preuzimanjem ovog PDF-a slažete se s našim uvjetima i uvjetima privatnosti.