Poslije Diplomski Studij Digitalnog Marketinga

Ova poslijediplomska edukacija osigurava izvrsno znanje o digitalnom marketingu. Daje Vam najnovija znanja i ideje o digitalnoj strategiji, CX -u, pretraživanju, vodstvu, i upravljanju timovima.

Zašto NK Digital?

Stekni Poslijediplomsku Diplomu Digitalnog Marketinga

Stekni stručno znanje, uvide i vještine kako biste unaprijedili svoj posao ili karijeru. Ovaj poslijediplomski studij pruža duboko i široko znanje o digitalnom marketingu. Daje vam najnovija razmišljanja I uvide o digitalnoj strategiji, SEO-u, vodstvu i upravljanju i još mnogo toga.

Dajemo vam ideje, naša razmišljanja i alate da postanete vodeći igrač na digitalnoj pozornici. Stvorite moćnu i dinamičnu digitalnu strategiju i pristupite modernoj edukaciji koja definira karijere i pokriva sve ključne discipline digitalnog marketinga.

Svjetsko priznate certifikacije

Svjetski Standard u Edukaciji Digitalnog Marketinga

Pridružite se DMI zajednici s više od 300,000 članova diljem svijeta.

Članovi zajednice rade za neke od vodećih svjetskih kompanija koje koriste DMI kako bi održali svoje karijere i vještine relevantnima.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Saznajte više o područjima koje pokriva ova edukacija

Steknite duboko razumijevanje koncepta digitalnog marketinga kako biste poboljšali korisnička iskustva i donosili odluke na temelju podataka. Naučite kako upravljati digitalnim projektima, pronalaziti inovativna rješenja i voditi visokoučinkovite timove digitalnog marketinga.

Razvijte naprednije vještine za procjenu kampanja na društvenim medijima, korištenje društvene trgovine i korisničke usluge na društvenim mrežama te provedbu uspješne strategije sadržaja društvenih medija.

 • Marketing društvenih sadržaja
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Youtube i društveni video
 • Facebook
 • Instagram
 • Pinterest
 • Društveni mediji za službu za korisnike
 • Aplikacije za društvene mreže

Marketing pretraživanja i stvaranje potražnje –  Marketing & Demand Generation.
Optimizirajte vaše plaćene i organske pretraživačke kampanje da stvorite interes publike i uhvatite namjeru traženja te koristite taktike kao što su SEO i SEM za stvaranje potencijalnih kupaca i povećanje vašeg ROI-ja.

 • Uvod u Search Marketing
 • Upravljanje kampanjama plaćenog pretraživanja
 • SEO postavke i sadržaj
 • Optimiziranje SEO-a
 • Osnove plaćenog pretraživanja
 • Stvaranje potražnje
 • Marketing putem e-pošte
 • E-trgovina

Naučite kako pratiti, mjeriti i analizirati podatke preko kanala da biste razvili marketinški plan koji pruža besprijekorno korisničko iskustvo i optimizira marketinške aktivnosti.

Analizirajte unutarnje i vanjsko okruženje kako biste razvili poslovnu strategiju koja potiče profitabilnost.

Shvatite kako izgraditi, upravljati i uspiješno voditi digitalne timove.

Za koga je ova edukacija

Ova napredna edukacija namijenjena je za:

POVEĆAJTE SVOJ KREDIBILITET I UNAPRIJEDITE SVOJA ZNANJA, ULOGU I KARIJERU

Expert Level Postgraduate Diploma in Digital Marketing

For only

From: 1.517,00  / month for 3 months

Način Plaćanja

From: 1.517,00  / month for 3 months
Clear

Često Postavljana Pitanja

Online studiranje je fleksibilnije i praktičnije. Ova kvalifikacija se može steći sa manjim financijskim i vremenskim obvezama nego klasično full time studiranja u učionici.

Ova edukacija vam omogućava da:

 • Promijenite karijeru ili napravite korak naprijed u karijeri u digitalnom marketingu
 • Poboljšajte izglede za karijeru u digitalnom marketingu i povećajte svoju zarade
 • Pokažite napredno digitalno znanje budućim poslodavcima uz priznatu i cijenjenu diplomu

 

Više od 80% DMI-jevih certificiranih managera digitalnog marketinga ostvarilo je svoj potencijal u raznim digitalnim ulogama, od vodećih managerski pozicija u digitalnom marketingu i istraćivačkom marketingu do vodećih managerski pozicija e-commerca sve do vodećih managerski pozicija u marketingu.

On line studiranje i stjecanje poslijediplomske diplome je momentalno na sniženoj cijeni of Eur 4.550,00 i može se platit od jednom ili u najviše tri rate.

U cijenu su uključeni svi materijali potrebni za edukaciju, kao i materijali za samostalno učenje, Webinari, Online Tutoriali, Podcasts, e-books i još puno toga.

Nije nužno ali je poželjno. Ova edukacija se fokusira na komercijalni aspekt on-line marketinga. Polaznici koji pohađaju ovu edukaciju dolaze iz širokog spektra sektora, uključujući:

 • Profesionalce iz tradicionalnog marketinga koji žele dodati vještine online digitalnog marketinga svom marketinškom miksu koji će im pomoći da dobiju maksimum od kanala digitalnog marketinga.
 • Diplomirani stručnjaci drugih disciplina koji žele poboljšati svoje on line digitalne vještine u industriji koja ima veliku potražnju za certificiranim kandidatima.
 • Profesionalci u prodaji koji žele naučiti kako uspješno koristiti digitalni marketing za privlačenje novih  potencijalnih kupaca.
 • Samostalni trgovci i vlasnici malih i srednjih tvrtki koji žele steči znanje kako digitalni marketinški kanali mogu funkcionirati u njihovom poslovanju i kako implementirati uspješnu strategiju digitalnog marketinga.
 • Direktori velikih tvrtki koji žele steći znanje za donošenje informiranih strateških odluka i biti educirani za vođenje digitalne transformacije u svojoj organizaciji/kompaniji.

Dobit ćete poslijediplomsku diplomu iz digitalnog marketinga koja je diplomska kvalifikacija razine 7 prema Okviru za visokoškolske kvalifikacije (FHEQ). Kvalifikacije razine 7 kategorizirane su kao poslijediplomska razina i uključuju kvalifikacije kao što su magisterij, poslijediplomske diplome i poslijediplomske svjedodžbe.

To znači da će vaša diploma biti priznata na ovoj razini u Ujedinjenom Kraljevstvu i kao razina 7 u Europi (EQF), razina 9 u Irskoj (NFQ), razina 11 u Škotskoj (SCQF) i šire.

Da bi se stekla Poslijediplomska Diploma  kolegij Sveučilišta BPP zahtijeva završenje četri zadatka u oblasti digitalnog marketinga.

Ovi zadaci osmišljeni su kako bi vam ponudili priliku za izradu smislenih i utemeljenih projekata digitalnog marketinga usmjerenih na vašu vlastitu digitalnu karijeru ili poslovne aspiracije.

Prijava za ovu online postdiplomsku edukaciju iz digitalnog marketinga je jednostavna.

Prvo imate kratki razgovor preko telefona s jednim od naših predavača s kojim ćete prokomonentirati vaše iskustvo i da li ste prikladni za ovaj program.

Zatim ćemo vam poslati online obrazac za popunjavanje koji ćete nam vratiti popunjen.

Ovo je jedan od najjednostavnijih procesa prijema za poslijediplomsku edukaciju iz digitalnog marketinga koji su prisutni na tržištu.

Poslijediplomska Diploma traje 16 mjeseci podjeljena u 4 semestra.

Datumi upisa za 2023. godinu su: 1. Svibnja 2023., 1. Srpnja 2023., 1. Rujna 2023, 1. Studenog 2023.

Po završetku poslijediplomskog programa moći ćete:

Pokazati sustavno razumijevanje koncepata i teorija na kojima se temelji suvremeni digitalni marketing.

Kritički analizirati unutarnje i vanjske utjecaje na praksu digitalnog marketinga uključujući etičku dimenziju i dimenziju rizika.

Odabrati relevantne alate i tehnike za donošenje informiranih odluka na temelju marketinških i upravljačkih informacija.

Kritički procijeniti međuovisnosti unutar unutarnjeg i vanjskog okruženja organizacije što dovodi do odluke menadžmenta.

Kritički analizirajti složene situacije kako biste informirali menadžment o digitalnom marketingu u trenutnom poslovnom okruženju.

Formulirati kritičku svijest o suvremenim problemima digitalnog marketinga i komunikacija.

Profesionalno komunicirati složene ideje i argumente, koristeći niz alata i tehnika, za savjetovanje ili utjecaj na unutarnje i vanjske suradnike.

Vježbajti profesionalnu prosudbu u složenim situacijama kako biste donijeli učinkovite odluke.

Primijeniti kritičko razmišljanje na praktične i teorijske probleme stvaranjem uvida pomoću analitičkih alata.

Kritično promišljanje o učenju i iskustvima kako bi pridonijeli svom kontinuiranom profesionalnom razvoju sada i u budućnosti.

Iskoristite širok raspon resursa relevantnih za profesionalce u digitalnom marketingu kako biste usmjerili svoje iskustvo.

Da bi se mogli uspiješno prijaviti za studiranje ove Poslijediplomske diplome, potrebno je imati Sveučilišnu diplomu ili odgovarajuće radno iskustvo od minimalno 3 godine.

Za Hrvatske građane, kojima Engleski nije prvi jezik, od vas će se možda tražiti da pokažete znanje engleskog jezika putem IELTS (akademskog)/BPP ispita engleskog jezika.
Minimalni uvjet je postignuta razina 6.5 na tom ispitu.

Digitalni marketing tečaj:

Poslije Diplomski Studij Digitalnog Marketinga Overview

From: 1.517,00  / month for 3 months

Clear

Preuzmi odmah svoj primjerak

Preuzimanjem ovog PDF-a slažete se s našim uvjetima i uvjetima privatnosti.