Digitalna Prodaja Preko Društvenih Mreža

Tehnike i alati Digitalne Prodaje uz Pomoć Društvenih Mreža (Social Media Marketing) je bitan dio svake uspješne prodajne strategije te unaprijeđuju prodaju i potragu za potencijalnim kupcima i zadržavanje postoječih. Naučite vještine za identifikaciju i angažman klijenata.

Digitalna Prodaja Preko Društvenih Mreža - Social Selling

POŽURI!
OVA PONUDA TRAJE DO
31.07.2024.

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.

Zašto NKDigital?

Sažetak Edukacije Digitalne Prodaje uz Pomoć Društvenih Mreža

Naglasak je na učenje vještina koje možete odmah primijeniti u poslu i kreiranju vlastite karijere. Edukacija je dostupna kroz literaturu, primjere, studija slučaja te korisne alate.Ova edukacija će vam znanje i alate iz Digitalne Prodaje uz Pomoć Društvenih Mreža koje su ključne za svaku uspješnu prodajnu strategiju.

Ključna znanja i kompetencije koje usvajate

Svjetsko priznate certifikacije

Svjetski Standard u Edukaciji Digitalnog Marketinga

Pridružite se DMI zajednici s više od 300,000 članova diljem svijeta.

Članovi zajednice rade za neke od vodećih svjetskih kompanija koje koriste DMI kako bi održali svoje karijere i vještine relevantnima.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Saznaj Više o Sadržaju Ove Edukacije

Ova edukacija pokazati će vam vrijednost kako uključivanjem prodaje uz pomoć društvenih mreža u prodajni proces možete poboljšati svoje sposobnosti.

Ovom edukacijom naučiti ćete na jednostavan način doći do točno određenih potencijalnih kupaca za vaše poslovanje.

Donijet će vam mogućnost kako istražiti najprikladniju konverzaciju i ponašanje te vam pomoći da kreirate priču kojom ćete postići bolje razumijevanje i osobni angažman s vašim ciljanim potencijalnim klijentima.

Ova edukacija će vam pomoći privući kupce, a pritom pazeći da vas kupci sami lako pronađu uz pomoću društvenih i digitalnih kanala.

To ćete osigurati pojavljivanjem na njihovim stranicama na društvenim mrežama te visokim rangiranjem u rezultatima pretraživanja.

Razumijeti ćete kako predvidjeti potrebe vaše ciljane publike sa informativnim, edukativnim i društvenim sadržajima.

Kroz ovu edukaciju naučiti ćete istražiti potrebe te motivirati kupce, a također će vam pokazati kako pružiti pravi sadržaj s dodanom vrijednošću u svrhu izgradnje povjerenja s potencijalnim i postojećim kupcima.

Lakše ćete razumijeti ponašanje i postupke kupaca na društvenim mrežama te postaviti sadržaj kroz uvid u njihove interese, a sve sa svrhom privlačenja potencijalnih kupaca.

Bitan i ponekad težak dio prodajnog procesa. Ova edukacija će vam pokazati kako koristiti društvene mreže za pretvaranje potencijalnog kupca u vašeg kupca te zadržavanje istog kako biste u konačnici povećali prihode. Pomoći će vam da ojačate odnose s kupcima u vašoj mreži, koristite društvene mreže za poticanje izravnog angažmana i povećate konverzije pomoću niza društvenih/digitalnih alata i tehnika.

Što Možete Očekivati od Ove Edukacije?

Ovaj program dizajniran i osmišljen je za zaposlene prodajne stručnjake koji trebaju primjenjive praktične vještine.

Program se sastoji od dinamičnih videa, interaktivnog učenja i praktičnih vježbi kako bi vam pružio praktično iskustvo učenja.

Budući da se radi o programu s trajanjem od pet do osam sati, možete sami izabrati želite li sve naučiti u jednom danu ili da uskladite sadržaj edukacije sukladno vašim potrebama i vremenu.

POVEĆAJTE SVOJ KREDIBILITET I UNAPRIJEDITE SVOJA ZNANJA, ULOGU I KARIJERU

Postani Certificirani Suradnik u Digitalnoj Prodaji i uz Pomoć Društvenih Mreža

For only

395,00 
350,00 
  • 6 sati edukacije pitem online video predavanja, kvizova i praktičnih vježbi
  • 24 satni pristup sadržaju online tečajeva
  • Međunarodna i vodeća diploma u industriji marketinga
  • 6-mjesečni ekskluzivni pristup portalu DMI Power Membership
  • e-mailovi od DMI Power Membership-a na tjednoj bazi omogućit će vam pristup interaktivnoj biblioteci sadržaja, potvrđenoj od strane industrije, s člancima, e-knjigama, alatima, intervjuima sa stručnjacima, webinarima, videozapisima i prezentacijama kako bi vas pripremili i održali relevantnim u poslovanju.

Način Plaćanja

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.

Želite li nešto više?

Pogledajte ponudu Profesionalne Diplome Digitalnog Marketinga

Sadržaj edukacije Digitalna Prodaja uz Pomoć Društvenih Mreža