Digital Marketing Internacionalni Certifikat

Ova edukacija osmišljena je kako bi vam pomogla razumijeti ključne koncepte digitalne tehnologije, kako se promijenilo ponašanje kupaca i kako te promijene imaju utjecaj na vas i poslovanje. Napravite svoj prvi korak u digitalnom svijetu i shvatite osnove digitalnog marketinga.

Zašto NK Digital?

Sažetak Edukacije Osnova Digitlnog Marketinga

S naglaskom na učenje i svladavanje vještina koje možete odmah primijeniti u poslu i kreiranju vlastite karijere, edukacija je dostupna kroz obaveznu literaturu, primjere, studija slučaja te korisne alate. Edukacija će vas brzo upoznati s temeljnim osnovama digitalnog marketinga 

Ključna Znanja I Kompetencije Koje Usvajate

Svjetsko priznate certifikacije

Svjetski Standard u Edukaciji Digitalnog Marketinga

Pridružite se DMI zajednici s više od 300,000 članova diljem svijeta.

Članovi zajednice rade za neke od vodećih svjetskih kompanija koje koriste DMI kako bi održali svoje karijere i vještine relevantnima.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Saznaj Više o Sadržaju Ove Edukacije

Modul osnove digitalne tehnologije osmišljen je da vam pomogne razumjeti ključne koncepte digitalne tehnologije kako se promijenilo ponašanje kupaca i kako te promijene imaju utjecaj na vas i poslovanje.

Omogućit će vam prepoznati kako su se ponašanje i očekivanja kupaca promijenili napretkom digitalne tehnologije. Kroz modul ćete ispitati različite faze korisničkog putovanja ( kupovnog ciklusa) na koje utječe razvoj digitalne tehnologije  i znati kako prepoznati svoju ulogu u svim tim promjenama te kako unaprijediti poslovanje poduzeća, organizacije

Modul Web i e-mail pomoći će vam shvatiti važnost internetske (on-line)  prisutnosti za poslovanje. Također će obuhvatiti ključne pojmove koji će vam omogućiti razumjeti terminologiju koja se često koristi u digitalnom svijetu. U modulu će te također istražiti on-line oglašavanje u smislu pristupa i načela, te vas naučiti o procesu konverzije. Ovaj modul također uključuje ​​osnove web dizajna i korisničkog iskustva (UX) kako biste razumjeli kako privući posjetitelje na web stranicu  ili jednu točno određenu stranicu kampanje (landing page)

Ovaj modul pomoći će vam da shvatite prednosti društvenih mreža koje podržavaju različite odjele poput marketinga, prodaje. Društvene mreže koje su postale ključne za   brendiranje. Istražit ćete ključne značajke platformi društvenih mreža kao što su LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat itd. i razumjeti vrijednost svakog kanala. Prepoznat ćete mogućnosti društvenih mreža za poslovanje i njihovu ulogu u različitim fazama kupovnog i korisničkog ciklusa.

Služba za korisnike omogućit će vam da prepoznate mogućnosti društvenih mreža i drugih digitalnih alata kao kanal za pružanje usluga kupcima/korisnicima. Tijekom modula naučit ćete kako koristiti društvene mreže kako biste ispunili očekivanja današnjih društvenih, mobilnih potrošača/korisnika. Naučit će te važnost drugih digitalnih alata (tj. Chat uživo, umjetna inteligencija, reputacija slušanja / upravljanje robnom markom itd.) kako bi pružili kupcu/korisniku podršku prilikom procesa kupnje ili korištenja web stranice

Izazovi i rizici pomoći će vam da razumijete izazove, rizike i probleme s reputacijom povezani s digitalnom tehnologijom koji mogu utjecati na organizacije i na vaše poslovanje . Kroz ovaj modul naučit ćete o različitim vrstama rizika povezanih s digitalnom tehnologijom i zašto su oni važni. Uz razmatranje relevantnih pojmova, ovaj modul pokriva područja kao što su zaštita podataka, cyber sigurnost, krađa identiteta, zlonamjerni softver, hakiranje itd.

Ovaj modul omogućit će vam dostizanje ili povećanje postavljenih poslovnih ciljeva nakon što usvojite digitalni način razmišljanja. Osigurati ćete i prepoznati važnost i vrijednost pravilnog digitalnog pristupa  i naučiti kako to donosi prilagodljivost i brzu reakciju u vaše poslovanje. Naučit ćete kako postaviti S.M.A.R.T (specifični, mjerljivi, dostižni, relevantni, pravodobni) poslovne ciljeve i važnost ključnih pokazatelja uspješnosti (KPI) te kako ih ostvariti kroz digitalni marketing i prodaju.

 

Kome je Namijenjena ova Edukacija ?

Ova on line edukacija osmišljena je da vam pomogne razumjeti ključne koncepte digitalne tehnologije, kako se promijenilo ponašanje kupaca i kako te promijene imaju utjecaj na vas i poslovanje. Namijenjena je za:

DMI programi i edukacije postavljaju globalne standarde za obrazovanje u digitalnom marketingu. Stečene diplome su globalno priznate te se naučene vještine mogu steći i primjenjivati bilo gdje u svijetu.

Boost your credibility and advance your knowledge, role and career.

Postani Globalno Certificirani Asistent Digitalnog Marketinga

For only

395,00 
350,00 
  • 6 sati edukacije putem online video predavanja, kvizova te praktičnih vježbi
  • 24/7 pristup online sadržaju edukacije
  • Globalno priznata diploma i od strane marketinške industrije
  • 6-mjesečni ekskluzivni pristup portalu DMI Power Membership Membership portal
  • Tjedni Email DMI Power Membershipa omogućuje pristup interaktivnoj biblioteci sadržaja industrije s člancima, e-knjigama, alatima, intervjuima sa stručnjacima, webinarima, video zapisima i prezentacijama , a sve u cilju naprednog osposobljavanja za rad i dodatne edukacije te praćenju novih trendova u digitalnoj industriji
  • Get listed on our jobs market*

Način Plaćanja

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.

Želite li nešto više?

Pogledajte ponudu Profesionalna Diploma Digitalnog Marketinga
Digital Marketing Internacionalni Certifikat

Digital Marketing Internacionalni Certifikat - Sažetak

POŽURI!
OVA PONUDA TRAJE DO
31.03.2024.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.

Preuzmi odmah svoj primjerak

Preuzimanjem ovog PDF-a slažete se s našim uvjetima i uvjetima privatnosti.