Data & Web Analytics

Pomoću online edukacije ubrzajte i unaprijedite svoje vještine u analizi podataka i web stranica. Steknite znanja i vještine koje možete odmah primijeniti u poslu uz globalno priznatu diplomu.

Zašto NKDigital?

google-reviews-inline-1.png

Sažetak Edukacije o Analizi Podataka & Web Stranica

S naglaskom na učenje vještina koje možete odmah primijeniti u poslu i kreiranju vlastite karijere, edukacija je dostupna kroz čitanje, primjere, studije slučaja te korisne alate. Ova obuka brzo će vas upoznati s temeljnim načelima i najboljom praksom u analizi i upravljanju podacima.

Ključna znanja i kompetencije koje usvajate

Svjetsko priznate certifikacije

Svjetski Standard u Edukaciji Digitalnog Marketinga

Pridružite se DMI zajednici s više od 300,000 članova diljem svijeta.

Članovi zajednice rade za neke od vodećih svjetskih kompanija koje koriste DMI kako bi održali svoje karijere i vještine relevantnima.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Saznajte Više o Sadržaju Ove Edukacije

Otkrijte što se krije iza vaših podataka. Ovaj dio edukacije donosi vam osnove o podacima te način na koji najbolje možete iskorisiti podatke koje već imate.

Naučite kako upravljati, pohranjivati i koristiti podatke na način da privatnost vaših korisnika bude u središtu vašeg poslovanja.

Dobro i kvalitetno upravljanje podacima potkrijepljeno je sigurnim, usklađenim prikupljanjem, a zatim i upravljanjem samim podacima. Svojim korisnicima i posjetiteljima pokažite ono najbolje u praksi koristeći niže navedena saznanja o GDPR-u i CCPA-i.

Baza podataka vašeg maila jedno je od vaših najvećih bogatstava. Njegujte ga, segmantirajte i kreativno ga koristite za veći utjecaj digitalnih marketinških rezultata koji  uvelike poboljšavaju vaš ROI.

Predstavite i sažmite ključna otkrića u vašim podacima. Saznajte kako kreativna vizualizacija i prezentacija mogu pomoći u širem razumijevanju onoga što vaši podaci govore i predstavljaju.

Način Plaćanja

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.

Želite li nešto više?

Pogledajte ponudu Profesionalne Diplome Digitalnog Marketinga

Data & Web Analytics - Sažetak

POŽURI!
OVA PONUDA TRAJE DO
31.03.2024.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.