Customer Service Experience (CX) Korisničke Službe

Ova popularna i kratka edukacija za timove korisničkih sližba obuhvaća važnost upravljanja korisničkim iskutvom. Od prikupljanja povratnih informacija do pružanja korisničke podrške, naučite kako upravljati cjelokupnim CX-om u vašem poslovanju.

Zašto NK Digital?

google-reviews-inline-1.png

Sažetak edukacije Customer service experience (CX)

S naglaskom na učenje vještina koje možete odmah primijeniti u poslu i kreiranju vlastite karijere, Edukacija je dostupna kroz čitanje, primjere, studija slučaja te korisne alate, a ova obuka brzo će vas upoznati s temeljnim načelima i najboljom praksom u CX-u.

Ključna znanja i kompetencije koje usvajate

Svjetsko priznate certifikacije

Svjetski Standard u Edukaciji Digitalnog Marketinga

Pridružite se DMI zajednici s više od 300,000 članova diljem svijeta.

Članovi zajednice rade za neke od vodećih svjetskih kompanija koje koriste DMI kako bi održali svoje karijere i vještine relevantnima.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Saznaj Više o Sadržaju Ove Edukacije

Promijenjiva priroda današnjih korisnika znači da je potrebno prihvatiti dinamični pristup i biti u svakom trenutku sposobni svaku promjenu prilagoditi i uključiti u svoju digitalnu strategiju.

Razvijte svoje CX znanje fokusirajući se na kreiranje, dizajniranje i stvaranje vrhunskog korisničkog iskustva, pokazujući im da su oni centar vaših aktivnosti te koliko su vam bitni.

Podignite kvalitetu iskustva korisnika na višu razinu prikupljajući njihove povratne informacije te kreirajte iskrenu ponudu i odgovore na njihove potrebe.

Promatrajte i mjerite kvalitetu svoje izvedbe i poslovanja. Pratite vlastite rezultate. Pomoći ćemo vam razumijeti koje metrike možete koristiti te kako se izrađuju i prezentiraju dobiveni izvještaji kako bi u svakom trenutku bili jasni svim sudionicima u procesu.

"Nikolina’s patience, professionalism, and expertise helped me fall in love with the art of digital marketing and as a result, I scored above industry averages in my Professional Diploma in Digital Marketing. I am truly grateful for her help and am looking forward to attaining many future accomplishments with her.
I have gained a mentor, friend, and business associate.
Thank you so much Nikolina, you rock!!"
Brenda Kamoto
Finance & Strategy Professional

Način Plaćanja

From: 117,00  / month for 3 months
Clear

Želite li nešto više?

Pogledajte ponudu Profesionalna Diploma Digitalnog Marketinga
ustomer Service Experience (CX) - Korisničke Službe

Customer Service Experience (CX) Korisničke Službe - Sažetak

POŽURI!
OVA PONUDA TRAJE DO
31.03.2024.

Days
Hours
Minutes
Seconds

From: 117,00  / month for 3 months

Clear