Content Marketing (Stvaranje Sadržaja)

Naučit će te kako kreirati sadržaj na društvenim mrežama koji će privući posjetitelje, popularizirali priču o brandu ili robnoj marki, optimizirati ključne riječi i kanale te kako mjeriti uspješnost objavljenog sadržaja.

Content Marketing

POŽURI!
OVA PONUDA TRAJE DO
31.07.2024.

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.

Zašto NK Digital?

google-reviews-inline-1.png

Sažetak Edukacije Content Marketing

S naglaskom na učenje vještina koje možete odmah primijeniti u poslu i kreiranju vlastite karijere. Edukacija je dostupna kroz literaturu, primjere, studija slučaja te korisne alate. Edukacija će vas brzo upoznati s temeljnim načelima i najboljom praksom u Content Marketing-u.

Ključna znanja i kompetencije koje usvajate

Svjetsko priznate certifikacije

Svjetski Standard u Edukaciji Digitalnog Marketinga

Pridružite se DMI zajednici s više od 300,000 članova diljem svijeta.

Članovi zajednice rade za neke od vodećih svjetskih kompanija koje koriste DMI kako bi održali svoje karijere i vještine relevantnima.

Više od 80% naših članova napredovalo je nakon završetka jedne od naših edukacija, a 53% je dobilo povećanje plaće.

Saznajte Više o Sadržaju Ova Edukacije

Učimo vas kako provesti istraživanje osobnosti i karakteristika korisnika i napraviti ispravnu SEO strategiju sadržaja na webstranici.

Webstranica je više od riječi na stranici. U ovom modulu će te naučiti koji način komunikacije najbolje odgovara vašem idealnom korisniku te će vam to povećati broj posjetitelja na stranici a samim time i povećanje prihoda. 

Proslavite svoj brand pričajući svoju priču. Zamolite publiku da podijeli, lajka i angažira se. U ovom dijelu edukacije usmjerit ćemo vas te vam pokazati kako razumjeti koju poruku prenijeti vašoj idealnoj publici a koje će im najbolje odgovarati.

Od emaila do društvenih mreža, u ovom dijelu ćete naučiti kako organizirati i posložiti i imati kontrolu nad izlaznim sadržajem. Također dobivate niz alata osmišljenih kako bi vam pomogli u učinkovitom upravljanju content marketingom.

Izvrsna content strategija može razglasiti i proširiti vašu poruku u vrlo kratkom roku. Pokazat ćemo vam kako mjeriti i razumijeti koje poruke najbolje funkcioniraju i gdje .

"Nikolina’s patience, professionalism, and expertise helped me fall in love with the art of digital marketing and as a result, I scored above industry averages in my Professional Diploma in Digital Marketing. I am truly grateful for her help and am looking forward to attaining many future accomplishments with her.
I have gained a mentor, friend, and business associate.
Thank you so much Nikolina, you rock!!"
Brenda Kamoto
Finance & Strategy Professional

Način Plaćanja

Original price was: 395,00 €.Current price is: 350,00 €.

Želite li nešto više?

Pogledajte ponudu Profesionalne Diplome Digitalnog Marketinga