DIGITALNI TRENING I EDUKACIJE ZA VAS i VAŠ TIM

Digital Marketing Institut (DMI) razumije i prepoznaje da su sada, više nego ikad ranije, fleksibilna online edukacija i obrazovanje ključni prioritet za tvrtke širom svijeta.

DMI već skore 15 godina tvrtkama pruža edukaciju iz digitalnog marketinga sukladno svjetskim standardima. DMI ima široki rasponom digitalnih edukacija koje sami birate. Putem DMI ovlaštenih partnera omogućuje vam programe edukacija koji odgovaraju vašim poslovnim potrebama.

Za početak ispunite jednostavni obrazac s desne strane i kontaktirajte nas.

Ne propustite edukacije po posebnim cijenama za velike i male grupe.

Želimo vam poželjeti dobrodošlicu u globalnu obitelj međunarodno certificiranih stručnjaka za digitalni marketing.

NK Digital Ekipa

Ovlašteni i Platinum DMI Partner za Hrvatsku

Zainteresirani ste za edukaciju svog tima? Ispunite obrazac
Klikom na gumb ispod slažete se s našim uvjetima i politikom privatnosti.

Kompletni end-to-end treninzi.
Konstantna potpora vašoj poslovnoj organizaciji

Trenizi se održavaju po principu najuspješnijih primjera iz poslovne prakse.
Sveobuhvatno vrednovanje, edukacija po mjeri i globalna certifikacija za timove od 10 do 1000 članova.
Surađujte s nama kako biste brzo povećali digitalne mogućnosti svog managmenta. Razvijajte vještine koje osiguravaju brzi povrat investicija i povećanje ROI.

Kako Mi Radimo

Identifikacija

Identificiramo nedostatke vašeg managementa, ostalih članova tima i analiziramo sve vještine unutar tvrtke. Uspoređuejmo vašu tvrtku s industrijom i konkurentima.

Treninzi

Prilagodimo načina edukacije koji najviše odgovara vašem managementu i ostalim članovima tima, veličini vaše tvrtke i specifičnostima tržišne niše.

Osposobljavanje

Educiramo i osposobljavamo vaš management i članove tima na način koji najbolje odgovara potrebama vašeg poslovanja. Lako pratite napredak polaznika.

Certifikacija

Za stečeno znanje i vještine dobijate certifikat. Stečeno znanje i vještine su praktične, i odmah primjenjive na tržištu a sve skladu s najnovijim trendovima u digitalnoj marketinškoj industriji.

Održavanje

Upotpunjavanje stečenih znanja i vještina. Stalni pristup CPD*-u kako bi polaznici bili u toku s najnovijim stručnim sadržajem u industriji digitalnog marketinga.

*CPD -Continuing Professional Development 

Naše edukacije u digitalnom marketingu

Nakon što saznamo koja područja trebate poboljšati, možemo osmisliti posebni program učenja prilagođen za vaš management i ostale članove tima u skladu sa veličinom tvrtke i specifičnostima tržišne niše.

SAZNAJ KOJE KORPORATIVNE EDUKACIJE NUDIMO

Zašto Izabrati NKDigital usluge za Poslovnu Edukaciju

Expert-led content

Naš trening osmišljen je od strane stručnjaka kako bi pružio i educirao pojedinca ili team s teoretskim i praktičnim vještinama koje se mogu odmah primijeniti na tržištu za bilo koju ulogu.

Konstantna potpora

Naš visoko educirani tim podržat će vaš management na različite načine s ciljem da vaši timovi ostanu visoko motivirani i angažirani u ostvarivanju zadanog cilja.

Uspješnija digitlna transformacija

Educirajte I osposobite svoj management s uvijek akutalnim vještinama u digitalnom marketingu i prodajnim vještinama kako bi ste započeli ili napredovali u digitalnoj transformaciji vaše tvrtke.

Povećanje povrata ulaganja u digitalni marketing (ROI)

Ulaganje u edukaciju i razvoj vašeg osoblja na području digitalnog marketinga povećava produktivnost, smanjuje odljev zaposlenika i poboljšava angažman korisnika, što rezultira poboljšanjem ROI-a.

Svjetsko savjetodavno vijeće za industriju

Kvalitetu naših eduakcija potvrđuju najutjecaniji svjetski brenodovi Google, IBM, Twitter i Facebook. Naš tim je educiran po standirima DMI-a. DMI je pružao uslugu spomenutim svjetskim brandovima.

Svjetski priznate diplome

S više od 200 tisuća diplomiranih polaznika (asistent/pro) za digitalni marketing diljem svijeta koje smo obučili, DMI je najuspiješnije certifikacijsko tijelo na svijetu u našoj grani industrije.

Što kažu naši klijenti

Zainteresirani ste za korporativnu edukaciju i praktični trening

Velike kompanije dokazuju našu stručnost

Sve DMI edukacije potvrđuju najveće i najutjecajnije svjetske tvrtke.

Za velike kompanije

Surađujemo s globalnim brandovima kako bismo osigurali da njihov management I ostali članovi tima steknu vještine i znanje potrebno za uspjeh.
Članstvo

The Digital Marketing Institut članstvo

Ostanite u Kontaktu. Budite u toku s najnovijim trendovima u digitalnoj marketinškoj industriji.

Nakon položene diplome, polaznik će imati 12 mjeseci pristupa DMI članstvu – jedinstvenoj i aktivnoj zajednici za digitalni marketing koja omogućava:

  • Stalno ažurirani, relevantn,i praktični i teorijski sadržaji u skaldu s najnovijim trendovima na tržištu digitalnog marketinga
  • Visokokvalitetni kompleti digitalnih alata
  • Unapređenje karijere kroz pristup najnovijim vijestima iz industrije
  • Dodatne kratke edukacije i naš uvijek popularni niz webinara
  • Članci i studije slučaja iz prakse vodećih stručnjaka u digitalnog marketinškoj industriji iz vodećih svjetskih brandova

Odgovori na Vaša pitanja

Sve što trebate znati o stjecanju vrhunskih digitalnih vještina i najnovijih saznanja.Povezanost sa zajednicom kroz DMI članstvo. Zajednica koja se sastoji od velikog broja stručnjaka iz digitalnog svijeta koji međusobno dijele svoje znanje, iskustva i mišljenje. Zajednica se nalazi na platformi DMI članstvo te vam omogućuje izgraditi uspješne karijere i ostvariti uspjehe do neslućenih visina.

Certifikacija potvrđuje vještine vaših zaposlenika te da su na visokoj razini stručnosti. S gledišta učenja i razvoja, certifikacija može standardizirati vještine globalne radne snage i osigurati da su zaposlenici spremni za industriju u kojoj rade.

To ovisi o potrebama vašeg poslovanja i osoblja. Prije nego što ponudimo ili prilagodimo edukaciju, procjenjujemo digitalne sposobnosti vaše (radne snage) managmenta kako bismo osigurali da su njihove vještine usklađene s potrebama industrije. Kad shvatimo vaše potrebe, može se osmisliti program edukacije koji će unaprijediti (osoblje) znanje managemnta u ključnim područjima.
Apsolutno. Nakon što spoznamo jedinstvene potrebe vašeg poslovanja, možemo razviti program osposobljavanja koji se oslanja na naše različite programe digitalnog marketinga prilagođeno veličini vaše tvrtke I specifičnostima tržišne niše u kojoj poslujete.

Jednostavan odgovor je da ne znate. Međutim, prema Gallupu, poslodavac koji educira svoje zaposlenike i ako zaposlenici napreduju na svom poslu postoji 59% manja vjerojatnost da će tražiti posao u drugoj organizaciji

To znači da je veća vjerojatnost da će ostati zaposlenici kod poslodavca koji ulaže u razvoj karijere svojih zaposlenika nego kod onih poslodavaca koji to ne čine.

Imamo niz programa od temeljnih do stručnih. Naša tri specijalistička programa – društveni mediji, pretraživanje i strategija te planiranje – osmišljeni su za unaprjeđenje znanja zaposlenika u određenim područjima.
Osim toga, naš vlastiti alat za ocjenjivanje “Testiraj svoje Digitalne Vještine” može usporediti vještine zaposlenika s kolegama i djelatnicima u industriji prije i poslije obuke.

Online edukacija je idealna je za osoblje koja ima užurbane poslove i živote. Omogućava 24 sata dnevno pristup sadržaju edukacije s bilo kojeg mjesta, vaši djelatnici mogu poboljšati vještinu u pokretu (bez fizičkog dolaska u tradicionalnu radionicu), kada  i kako to odgovara njihovom osobnom rasporedu.

Imaš li pitanje?

Pošalji nam svoje podatke i mi ćemo te kontaktirati

konktaktirat ćemo te što je prije moguće