POSLOVNE USLUGE

corporate training with Nikolina Kobali

KORPORATIVNI TRENING I EDUKACIJE

Edukacije su podijeljene u 10 modula iz područja digitalnog marketinga. Cilj edukacija je stjecanja znanja i vještina kojima ostvarujete zadane ciljeve i postižete veći ROI. Edukacije obuhvačaju teoretski i praktični dio. One mogu biti in-house treninzi vaših timova ili individualni treninzi.

digital marketing services with Nikolina Kobali

USLUGE DIGITALNOG MARKETINGA

Poduzeća u suvremenom poslovnom okruženju ne mogu opstati bez poznavanja i implementacije digitalnog marketinga. Mi pružamo osobne i prilagođene usluge digitalnog marketinga prilagođeno vašem poslovanju, bez obzira na veličinu tvrtke i tržišnu nišu.

mentoring and coaching with Nikolina Kobali

Usluge Mentorstva i Vođenja Tima

Cilj našeg osposobljavanja je savjetovanje i edukacija managera odgovornih za digitalni marketing u vašoj tvrtki. Konstantna edukacija, savjetovanje i razmijena mišljenja u skladu s najnovijim trendovima u digitalnom marketingu znatno povećava mogućnost uspješnog poslovanja.

Zašto Izabrati NK Digital Usluge za Poslovnu Edukaciju

Povećanje Povrata (ROI)

Ulaganje u edukaciju i razvoj vašeg osoblja na području digitalnog marketinga povećava produktivnost, smanjuje odljev zaposlenika i poboljšava angažman korisnika, što rezultira poboljšanjem ROI-a.

Konstantna Potpora

Naš visoko educirani tim podržat će vaš management na različite načine s ciljem da vaši timovi ostanu visoko motivirani i angažirani u ostvarivanju zadanog cilja.

Uspješnija Digitlna Transformacija

Educirajte svoj management s uvijek akutalnim marketinškim i prodajnim vještinama u digitalnom marketingu kako bi započeli ili napredovali u digitalnoj transformaciji vaše tvrtke.

Svjetski Priznate Diplome

Sa više od 200 tisuća diplomiranih polaznika (asistent/pro) za digitalni marketing diljem svijeta koje smo obučili DMI je najuspiješnije certifikacijsko tijelo na svijetu u našoj grani industrije.

Expert-lead content

Trening je osmišljen od strane stručnjaka kako bi educirao pojedinca ili team s teoretskim i praktičnim vještinama koje se mogu odmah primijeniti na tržištu za bilo koju ulogu.

Svjetsko Savjetodavno Vijeće

Kvalitetu naših eduakcija potvrđuju najutjecaniji svjetski brenodovi Google, IBM, Twitter i Facebook. Naš tim je educiran po standirima DMI-a. DMI je pružao uslugu spomenutim svjetskim brandovima.

Korporativne Edukacije i Praktični Treninzi

Pružamo edukaciju kroz 10 modula iz područja digitalnog marketinga kako biste ostvarili zadane ciljeve i postigli veći ROI.

Vrste usluga koje nudimo:

  • In-house traninzi Vaših timova
  • Individualni treninzi članova Vašeg tima

Uvod u digitalni marketing i društvene medije

Facebook za poslovne korisnike

Facebook oglašavanje

Email Marketing

Twitter za poslovne korisnike

Sadržaj za poslovene korisnike. Za B2C ili B2B

Važnost Linkedin-a

Google Ads marketing

Google My Business marketing

Osnove SEO-a on line i off line

Usluga Digitalnog Marketinga

Poduzeća u suvremenom poslovnom okruženju ne mogu opstati bez poznavanja i implementacije digitalnog marketinga.

Mi pružamo osobne i prilagođene usluge digitalnog marketinga specifično za vaše poslovanje, bez obzira na veličinu tvrtke i tržišnu nišu.

Partnerstvo sa 

Izrada digitalne marketinške strategije

Izrada strategije društvenih mreža

Izrada web stranica, migracija i optimizacija

SEO

Plaćeno oglašavanje Google Ads

Vođenje društvenih mreža i oglašavanje

Izrada kompletnog sadržaja za web stranice i blogova

E-mail marketing

E-commerce

Praćenje rezultata poslovanja

Usluge Mentorstva i Vođenja Tima

Cilj našeg mentorstva je osposobljavanje  i savjetovanje vaših managera odgovornih za digitalni marketing u vašoj kompaniji. Konstantna edukacija, savjetovanje i razmjena mišljenja u skladu s najnovijim trendovima u digitalnom marketingu znatno povećava mogućnost uspješnog poslovanja. Bolji ROI olakšava komunikaciju unutar tima.

Planiranje

Usklađivanje vaših planova na društvenim medijima u skladu s vašim marketinškim planom, kalendarom, nadolazećim događajima, predstavljanjima, posebnim ponudama, praznicima itd.

ROI

Izrada funnela. Poboljšajte svoju digitalnu prisutnost na internetu kroz uspješne marketinške aktivnosti. Osigurajte izvrstan povrat ulaganja kroz sve marketinške aktivnosti.

Integracija

Povezivanje vaše web stranice, društvenih medija i offline marketinga u jedan jedinstvani work-flow koji osigurava da vam svaka kampanja ostvaruje cilj za koji je napravljena.

Analiza

Analitika web stranica i pomoć u izradi analize svih marketinški aktivnosti popraćeno redovitim izvješćima.

Monitoring

Kontinuirano praćenje digitalnih aktivnosti vaše tvrtke sa stalnim smjernicama za poboljšanja u skladu s najnovijim trendovima u digitalnoj industriji.

Podrška

Praktični savjeti i smjernice o vašem sadržaju s ciljem povećanja angažmana i interakcije vaše tvrtke s postojećim i potencijalnim klijentima.

Imate li pitanja?

Pročitaj ”Često Postavljena Pitanja” odjeljak ili nas kontakirajte.

Imaš li pitanje?

Pošalji nam svoje podatke i mi ćemo te kontaktirati

konktaktirat ćemo te što je prije moguće